Dëshironi të provoni të bëheni vegan? Nuk jeni i sigurt se ku të filloni?

Regjistrohu tani për 10 Javë drejt Veganizmit, sfida e drejtuar falas që do ta bëjë kalimin tuaj drejt ngrënjes së perimeve pak më të lehtë dhe shumë më argëtues!

Çdo javë do të merrni një email plot me këshilla dhe burime për t’ju ndihmuar të kaloni në ushqimin vegan. Ju gjithashtu do të ftoheni të bashkoheni në grupin tonë 10 Javë drejt Veganizmit në Facebook — një komunitet mikpritës kushtuar pjesëmarrësve të këtij programi.

Me 10 Javë drejt Veganizmit, ju do të merrni:

  • Receta të thjeshta dhe plotësuese vegane
  • Këshilla të dobishme që do të donim t’i dinim kur u bëmë vegan!
  • Informacioni i të ushqyerit që mund t’i besoni — nga një Dietolog i Regjistruar
  • Më shumë!
Njerëzit që regjistrohen për '10 Javë Drejt Veganizmit' kanë nivele të ndryshme angazhimi dhe ne do të donim të dinim se cili është i juaji:
Nëse keni probleme me regjistrimin, ju lutemi përdorni këtë formular .